Etusivu

Hoitotieteiden tutkimusseura (HTTS) r.y.

Seuran tarkoitus

HTTS r.y.:n tarkoituksena on tukea ja edistää hoitotieteellistä tutkimusta ja sen soveltamista käytäntöön. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää tieteellisiä konferensseja, jakaa apurahoja, toimittaa tieteellistä julkaisua (Hoitotiede-lehti) ja edistää alueellista toimintaa.

Seuran perustaminen ja kotipaikka

Hoitotieteiden tutkimusseuran alustava perustamiskokous pidettiin 11.12.1987. Seura on merkitty yhdistysrekisteriin 1.2.1989. Seuran kotipaikka on Kuopio.

Visio

Hoitotieteiden tutkimusseura HTTS r.y. on aktiivinen tutkimusseura, joka tarjoaa jäsenilleen korkeatasoisen ja toiminnaltaan uusiutuvan tieteellisen foorumin. HTTS on Tieteellisten Seurain Valtuuskunnan jäsen ja osallistuu aktiivisesti alueelliseen, kansalliseen ja kansainväliseen tiedepoliittiseen ja yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Jäsenyys

Yhdistyksen varsinaisiksi jäseniksi voivat liittyä akateemisen loppututkinnon suorittaneet ja akateemista tutkintoa suorittavat yliopisto-opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita hoitotieteisiin liittyvästä tutkimuksesta. Yhdistys ottaa myös yhteisöjäseniksi oikeuskelpoisia yhteisöjä.

Jäsenmaksu: 50 € varsinainen jäsen ja 30 € opiskelijajäsen

Hae jäseneksi sähköisellä lomakkeella

Jäsenedut (jpg) avautuu uuteen ikkunaan

Viestintä

Voit seurata Hoitotieteiden tutkimusseuraa (HTTS) Facebookissa ja Twitterissä (avautuvat uuteen ikkunaan)