Lehdistötiedotteet
25.5.2020
Kattava kouluruoka ja välkyt välipalat -hanke pureutuu koulupäiväisen ruokailuun
19.3.2021
Tulevaisuuden kouluruokailu – Vahvempaa yhteistyötä ja tasavertainen mahdollisuus välipaloihin
Blogit, lehtiartikkelit ja haastattelut
17.11.2020
Koulupäivän aterioilla kohti terveyttä – Miten toteutuu ravitsemuksellisesti riittävä kouluateria? Tieto käyttöön-blogi
30.11.2020
Julkiset ruokapalvelut hoitavat mallikkaasti poikkeusolojen kouluruokailun, Ammattikeittiöosaajat ry
9.12.2020
Kattaako kouluruoka lasten ravinnontarpeen? Ruokakasvatusyhdistys Ruukun haastattelu.
14.2.2021
Koulun välipalaa kannattaa kehittää yhdessä, Länsi-Savo, mielipidekirjoitus
19.2.2021
Kuka huolehtii koululaisten välipaloista? Itä-Suomen yliopiston Puheenvuoroja-blogi
24.2.2021
Koulun välipala auttaa jaksamaan, Ammattikeittiöosaajat ry
Maaliskuu/2021
Uusi harrastamisen malli haastaa koulun välipalakäytännöt, Printtijulkaisu: Rexi 1/2021
16.3.2021
Välipalatarjonta kuntoon kouluissa, Xamk, blogi-kirjoitus
27.4.2021
Osallistaminen + yhteistyö = suosittu kouluruoka & antoisa ruokakasvatus, Itä-Suomen yliopiston Puheenvuoroja-blogi