Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen

Yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen opintoasiainpäivät

4.10.2023 Korkeakoulujen yhteinen päivä, Sokos Hotel Kimmel, Itäranta 1
5.10.2023 Yliopistojen asiantuntijat, Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampus, Yliopistokatu 2
Ammattikorkeakoulujen asiantuntijat, Karelia-ammattikorkeakoulun Tikkarinne-kampus, Tikkarinne 9
Ole hyvä ja ilmoittaudu tästä 18.9.2023 mennessä. Jokainen osallistuja ilmoittautuu itse.

Osallistumismaksu/henkilö (alv O %) 250 EUR

Osallistumismaksuun sisältyy tapahtuman ohjelma, ohjelmaan merkityt kahvit ja kaksi lounasta sekä illallinen 4.10. Sokos Hotel Kimmelissä iltaohjelmineen. Maksu on sama, vaikka osallistuisit vain yhteen päivään.

Maksutavat


Maksaminen KareliaShopissa
Osallistumismaksun maksat ilmoittautumisen yhteydessä siirtymällä Karelia Shopiin. Halutessanne korkeakoulusi yhteyshenkilö voi myös maksaa yhdellä kertaa useamman osallistujan osallistumismaksun.

Maksaminen laskulla
Maksuvaihtoehdoksi voit ilmoittautumislomakkeella valita laskutuksen ilmoittamalla laskutustiedot. Varmistathan, että ilmoittamasi laskutustiedot ovat oikein lomaketta täyttäessäsi. Ilmoittautumistietoja et tallennuksen jälkeen pääse muuttamaan. llmoittautumisen voit kuitenkin ilmoittautumisaikana siirtää kuluitta toisen samassa organisaatiossa työskentelevän henkilön nimiin ottamalla yhteyttä opintoasiainpaivat2023@karelia.fi.

UEF:n / Karelian osallistujien osalta osallistumismaksut laskutetaan koottuna tapahtuman jälkeen. Laskutus ei aiheuta toimenpiteitä näiltä osallistujilta.

Peruutusehdot


Peruutuksen voi tehdä kuluitta 18.9.2023 saakka. Tämän päivämäärän jälkeen tulevat peruutukset tai osallistumatta jättämiset veloitetaan kokonaisuudessaan. llmoitukset peruutuksista ja pyynnöt maksun palautuksista sekä osallistujamuutoksista on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen opintoasiainpaivat2023@karelia.fi.