Neuroseuran logo - grafiikkaa ja seuran nimi.

…meille kaikille !

Tulevia tapahtumia

Seurastamme

Savilahden Neuroseura ry. (SNS) on vuonna 2018 perustettu yhdistys neurologian, neurokirurgian ja aivotutkimuksen alalla työskenteleville lääkäreille, hoitajille, tutkijoille, asiantuntijoille ja muulle henkilökunnalle. Meille kaikille!

SNS:n tavoitteena on edistää neuroalan yleisiä ja yhteisiä ammatinharjoittamiseen liittyviä etuja, edistää jäsentensä välistä yhteistoimintaa ja parantaa alan yleisiä toimintaedellytyksiä, edistää terveyden- ja sairaanhoitoa, sekä aivosairauksien tieteellistä ja käytännöllistä kehitystä.

Tavoitteisiin päästään muun muassa järjestämällä yhteistyössä KYS Neurokeskuksen, ERVA-alueen Neurologian yksiköiden ja Savilahden kampuksen neuroalojen yhteistyökumppaneiden kanssa koulutus- ja virkistäytymistilaisuuksia. Tavoitteenamme on järjestää vuosittain kevät- ja syyskoulutus sekä iltatilaisuuksia, jotka pyritään pitämään maksuttomana jäsenille.

Pyrimme tukemaan väitöskirjatyöntekijöitä myöntämällä hakemuksesta kaksi 500 euron apurahaa vuosittain väitöskirjan viimeistelyyn SNS:n jäsenelle. Ehtona on, että tekee väitöstutkimusta neuroalalla, väitöskirjatutkimus on loppuvaiheessa ja opiskelija tarvittaessa pystyy pitämään lyhyen esityksen SNS:n tapahtumassa.

Apurahan hakuajat ovat 1. 5. ja 1.10. mennessä vuosittain. Lisätietoja sihteeriltä.

Ystävällisin terveisin,

Ville Leinonen,  SNS puheenjohtaja
Virve Kärkkäinen, SNS sihteeri, virve.karkkainen (at) pshyvinvointialue.fi

Tervetuloa mukaan jäseneksi !

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä maksamalla kuluvan vuoden jäsenmaksun 20 €. Uudet jäsenet voivat ilmoittaa sähköpostiosoitteen SNS sihteerille. Iltatapahtumiin osallistuminen edellyttää aina SNS jäsenyyttä.
FI93 5600 0520 6463 35. Viitenumero 12425 (kaudelle 2024-25)