Etusivu

Neuroseuran logo - grafiikkaa ja seuran nimi.

…meille kaikille !

Tulevia tapahtumia

Seurastamme

Savilahden Neuroseura ry. (SNS) on vuonna 2018 perustettu yhdistys neurologian, neurokirurgian ja aivotutkimuksen alalla työskenteleville lääkäreille, hoitajille, tutkijoille, asiantuntijoille ja muulle henkilökunnalle. Meille kaikille!

SNS:n tavoitteena on edistää neuroalan yleisiä ja yhteisiä ammatinharjoittamiseen liittyviä etuja, edistää jäsentensä välistä yhteistoimintaa ja parantaa alan yleisiä toimintaedellytyksiä, edistää terveyden- ja sairaanhoitoa, sekä aivosairauksien tieteellistä ja käytännöllistä kehitystä.

Tavoitteisiin päästään muun muassa järjestämällä yhteistyössä KYS Neurokeskuksen, ERVA-alueen Neurologian yksiköiden ja Savilahden kampuksen neuroalojen yhteistyökumppaneiden kanssa koulutus- ja virkistäytymistilaisuuksia. Tavoitteenamme on järjestää vuosittain kevät- ja syyskoulutus sekä iltatilaisuuksia, jotka pyritään pitämään maksuttomana jäsenille.

Tulevaisuudessa pyrimme tukemaan kouluttautumista myöntämällä matka-apurahoja ja järjestämällä vuosikokouksen yhteyteen jäsenille tarkoitetun yhdistyksen vuosijuhlan.

Ystävällisin terveisin,

Mikael von und zu Fraunberg,  SNS puheenjohtaja
Virve Kärkkäinen, SNS sihteeri, virve.karkkainen (at) kuh.fi

Tervetuloa mukaan jäseneksi !

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä  maksamalla vuoden 2022 jäsenmaksun 20 € ja ilmoittamalla siitä SNS sihteerille.
FI93 5600 0520 6463 35. Viitenumero 1818.