”Koralliset” Fonetiikan päivät: Puhetta kaikille

Itä-Suomen Yliopiston Joensuun kampus avaa ovensa 35. Fonetiikan päivien osallistujille 25.–26.08.2022.  

Fonetiikan päivät (Foneetika päevad) on vuosittainen konferenssi, jossa käsitellään monenlaisia fonetiikkaan liittyviä teemoja, kuten esimerkiksi puhutun kielen ja äänen tutkimusta, logopediaa ja puheteknologiaa. Suomessa ja Virossa järjestetyillä Fonetiikan päivät on usein ollut osallistujia myös muualta Euroopasta.

Tänä vuonna tieteellisessä ohjelmassa on esityksiä ja postereita sekä tekninen workshop. Paikalle odotetaan paitsi aiheen tutkijoita, opettajia ja opiskelijoita, myös asiantuntijoita esimerkiksi kliinisen ja forensisen kielitieteen aloilta sekä teknologian yrityksistä. Työkielet ovat suomi ja englanti. 

Tervetuloa Joensuuhun!

Yhteystiedot ja info tiimistä ovat täällä.

KORONAOHJEET: Noudatamme Itä-Suomen yliopiston linjaamia koronaohjeita. Tulethan kampukselle vain terveenä. Yleisestä maskisuosituksesta on luovuttu, mutta maskia voi yhä käyttää oman harkinnan mukaan. Tarkempi ohjeistus löytyy täältä: https://www.uef.fi/fi/koronavirustilanne-ita-suomen-yliopistossa


Uutiset


Ohjeita esitelmien ja posterien pitäjille sekä työpajan osallistujille on julkaistu täällä.

Konferenssin ohjelma on julkaistu täällä. Samalla sivulla on abstraktikirja.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Konferenssi pidetään paikan päällä Joensuussa. Seuraamme tarkasti koronavirustilanteen kehittymistä ja päivitämme ajantasaiset tiedot näille sivuille.

Abstraktien lähetysaika on 1.5.–31.5.2022. Muut tärkeät päivämäärät ovat täällä.


*35-vuotishääpäivää nimitetään usein korallihäiksi.