Tapahtumat

UEF10-juhlavuoden ohjelma

Itä-Suomen yliopisto tarjoaa juhlavuoden aikana suurelle yleisölle lukuisia tapahtumia.

UEFin opiskelija – tervetuloa juhlavuoden tapahtumiin lokakuussa!

Itä-Suomen yliopisto tarjoaa yhteistyökumppaneidensa kautta opiskelijoilleen mahdollisuuden juhlistaa kymmenvuotista taivaltaan molemmissa kampuskaupungeissaan.

Perjantaina 2.10. Joensuussa järjestettävään syysfestivaaliin Lehtiä Ilosaaressa on varattu rajoitettu määrä lippuja UEF-opiskelijoille kymmenen euron hintaan. Esiintyjinä tapahtumassa ovat Sanni, Evelina, Behm, Mouhous ja Gettomasa. Tapahtuma starttaa klo 18 Joensuu Areenalla.

UEF10-lipun ostaminen onnistuu ISYYn Joensuun toimistolta tai verkossa seuraavan linkin kautta:  https://www.tiketti.fi/tarjous/lehtiaopiskelija. Verkkopalvelun kautta ostettuun lippuun lisätään Tiketin palvelumaksu. UEF10-liput käyvät tapahtumassa ainoastaan UEFin opiskelijakortin tai -todistuksen kanssa, joten varaudu opiskelijakortilla. Lippujen myyntiä on rajoitettu 2 kpl/hlö.

Perehdythän turvallisuusohjeisiin järjestäjän sivuilla: http://www.lehtiailosaaressa.fi/info/

Lue lisää: http://www.lehtiailosaaressa.fi/

Lauantaina 10.10. Kuopiossa UEF-opiskelija voi nautiskella Kuopion kaupunginteatterin esityksestä Tämä on ryöstö klo 18 alkaen. Haalarinäytös on varattu kokonaan opiskelijoillemme, mutta lippuja on myynnissä vain rajoitettu määrä.

Hanki 10 euron etulippusi täältä: https://registration.contio.fi/uef/Registration/Login?id=1696-OPteatteri-2023

Lippu on noudettavissa nimelläsi Kuopion Kaupunginteatterin lipunmyynnistä ti 6.10. alkaen.

UEF10-liput käyvät tapahtumassa ainoastaan UEFin opiskelijakortin tai -todistuksen kanssa, joten varaudu opiskelijakortilla. Pukukoodi: haalarit 😉

Turvallinen tapahtuma vaatii perehtymistä järjestäjän turvallisuusohjeisiin: https://kuopionkaupunginteatteri.fi/ajankohtaista/132

Lue lisää: https://kuopionkaupunginteatteri.fi/tamaonryosto

 

Café Smart -tiedekahvilat
Itä-Suomen yliopiston Café Smart -tiedekahvilat tarjoilevat tutkittua tietoa kahvikupin äärellä. Tiedekahvilaan on vapaa pääsy – tervetuloa kuulolle ja kyselemään tutkijoilta! Lisätietoa juhlavuoden tiedekahviloista löytyy osoitteesta https://www.uef.fi/fi/tiedetapahtumat.

Tiedettä ja komiikkaa Tutkijoiden yössä!
Tutkijoiden yö sukeltaa komiikan ja tieteen syövereihin Joensuun kaupunginteatterin Teatteriklubilla perjantaina 27.11.2020. Luvassa on kaksi esitystä täynnä stand upin naurettavaa taikaa sekä tieteentekemisen uusimpia tuulia stagella esitettynä. Esitykset alkavat klo 18 ja klo 20. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin. Tervetuloa!

Tutkijoiden yö on suuri eurooppalainen tiedetapahtuma, jossa tiede ja tutkimus avaavat ovensa suurelle yleisölle. Tapahtumaa aikana tutkijat esittelevät työtään ja tutkimuksia sekä vastaavat yleisön kysymyksiin.

Itä-Suomen yliopiston tohtoripromootio Kuopion kampuksella siirretään keväälle 2021 koronapandemiatilanteen vuoksi. Lisätietoa myöhemmin.

Syntymäpäiväkahvit Joensuussa ja Kuopiossa
Itä-Suomen yliopisto tarjoaa syntymäpäiväkahvit molemmissa kampuskaupungeissa pandemiatilanteen niin salliessa. Lisätietoa myöhemmin.

Muut tapahtumat
Muista juhlavuonna järjestettävistä tapahtumista lisätietoa täällä: uef.fi/ajassa/tapahtumat

Vuosijuhla 20.2.2020
Yliopiston 10-vuotisjuhlavuoden pääjuhlaa vietettiin torstaina 20.2.2020 Kuopion kampuksella. Katso vuosijuhlan tallenne YouTubessa: https://www.youtube.com/watch?v=1lLbR0kSwjE

Henkilöstölle:
UEF10-festarit 8.11.2019
Lähtölaukauksena juhlavuoteen henkilöstölle järjestettiin Tuusniemellä Viihdekeskus Hojo hojossa marraskuun alussa 2019 festarit, joilla esiintyi ueflaisten omia bändejä sekä Tanssiorkesteri Lossimies. Tapahtumassa myös julkistettiin Itä-Suomen yliopiston kaskukirja Idän jättiläinen. Kuvia ja videoita festareilta löytyy Heimosta.