Vaikuttavuuden tutkimuksen päivät 2020

Vaikuttavuuden tutkimuksen päivät verkossa 6.-7.20.2020. Vaikuttavuustieto käyttöön!

Vaikuttavuuden tutkimuksen päivät 2020: Vaikuttavuustieto käyttöön!

Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen toteutamme Vaikuttavuuden tutkimuksen päivät 2020 maksuttomana ja virtuaalisena tapahtumana 6.-7.10.2020. Seuraa päivittyvää tietoa tapahtumasta Vaikuttavuuden talon verkkosivuilta sekä Twitteristä.

Lämpimästi tervetuloa!

Vaikuttavuuden tutkimuksen päivät on monitieteinen keskustelufoorumi alan tutkijoille ja asiantuntijoille sekä jokaiselle, joka kokee tarvitsevansa työssään uusinta tutkimustietoa vaikuttavuudesta.

Vuoden 2020 tutkimuspäivien pääteema on Vaikuttavuustieto käyttöön. Pääteeman lisäksi päivillä käsitellään muun muassa vaikuttavuutta hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä, sosiaali- ja terveyspalveluissa ja niiden johtamisessa sekä politiikassa ja reformeissa. Päivien aikana keskusteluun nousevat myös vaikuttavuuden teoriat ja mittaamisen menetelmät sekä ICT-sovellukset ja sote-integraatioon liittyvät kysymykset.

Päivien pääpuhujina ovat Jemma Hawkins (Cardiff University), Kaijus Ervasti (Helsingin yliopisto), Pilvikki Absetz (Collaborative Care Systems Finland ja Itä-Suomen yliopisto). Lisäksi päivillä järjestetään paneelikeskustelu ”Näkökulmia vaikuttavuustiedon hyödyntämiseen”, jossa esitellään ja keskustellaan eri tieteenalojen näkökulmista vaikuttavuustiedon hyödyntämisessä.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan vaikuttavuudesta, kuulemaan ajankohtaista tutkimustietoa ja verkostoitumaan asiantuntijoiden kanssa!