Hyvinvointioikeuden päivät

VI HYVINVOINTIOIKEUDEN PÄIVÄT 2023 JOENSUUSSA 18.-20.4.2023

Itä-Suomen yliopiston Hyvinvointioikeuden keskus järjestää 18.4.2023 kaikille avoimen yleisöseminaarin, jossa esitellään hyvinvointioikeudellista tutkimusta ja pohditaan uudistuvia hyvinvointipalveluja Pohjois-Karjalassa.

Hyvinvointioikeuden päivät 19.-20.4.2023 tuo yhteen hyvinvointioikeudellista tutkimusta tekeviä tutkijoita ja hyvinvointioikeudellisista kysymyksistä kiinnostuneita asiantuntuntijoita. Vuoden 2023 hyvinvointioikeuden päivien luennoilla ja paneelikeskustelussa pohditaan erityisesti, kenen hyvinvoinnista hyvinvointioikeudellinen ajattelu on kiinnostunut. Keskeinen osa hyvinvointioikeuden päiviä on tutkijoiden ja asiantuntijoiden alustukset. Olet tervetullut alustamaan omasta tutkimuksestasi tai kehittämistyöstäsi hyvinvointioikeuden päiville riippumatta tieteenalataustasta, tutkijauran vaiheesta, tutkimuksen metodisista valinnoista tai muista vastaavista seikoista. Ilmoittautumisten perusteella alustuksista kootaan temaattisia työryhmiä. Hyvinvointioikeuden päiville voi osallistua myös ilman omaa alustusta.

Osallistuminen yleisöseminaariin ja hyvinvointioikeuden päiville on maksutonta.

Päivitämme näille sivulle tietoa hyvinvointioikeuden päivistä. Ylläolevasta navigaatiopalkista löydät muun ohella päivien ohjelman ja ohjeet abstraktin lähettämiseen.

Somessa käytämme päivistä tunnistetta #HVOpäivät2023.

Tervetuloa mukaan!