Vaikuttavuuden tutkimuksen päivät 2021

Vaikuttavuuden tutkimuksen päivät 2021 – Kohti uutta! Vaikuttavuus muutoksissa

Vaikuttavuuden tutkimuksen päivät järjestetään seuraavan kerran 5.-6.10.2021. Tutkimuspäivien teemana on Kohti uutta! Vaikuttavuus muutoksissa.

Vaikuttavuuden tutkimuksen päivät on monitieteinen keskustelufoorumi hyvinvointiin ja terveyteen liittyvän vaikuttavuuden tutkijoille ja asiantuntijoille sekä jokaiselle, joka kokee tarvitsevansa työssään uusinta tutkimustietoa vaikuttavuudesta.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan vaikuttavuudesta, kuulemaan ajankohtaista tutkimustietoa ja verkostoitumaan asiantuntijoiden kanssa!

Kysyttävää tutkimuspäivistä? Ota yhteyttä järjestelytoimikuntaan.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on avoinna 1.9.2021 saakka

Hinnat ja ilmoittautumisohjeet

  • Kaksi päivää 5.-6.10. 100 € / 50 € (perusopiskelija)
  • Yksi päivä 5. tai 6.10. 75 € / 30 € (perusopiskelija)
  • Voit ilmoittautua myös illalliselle ravintola Kummisedän aittaan 5.10. klo 19 alkaen 49 € / 39 € (kasvis)

Valitse ilmoittautumislomakkeella rooliksi ”Osallistuja”, niin ilmoittautumisvaihtoehdot tulevat näkyviin. Työtehtäviin tulevat opiskelijat valitsevat lomakkeella rooliksi ”Opas”.

Mikäli peruutat osallistumisen viimeistään 5.9.2021, osallistumismaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Tämän jälkeen maksua ei palauteta.

Vaikuttavuuden tutkimuksen päivien järjestelytoimikunnan tavoite on pitää päivät aikataulun mukaisesti lokakuussa. Järjestelytoimikunta kuitenkin seuraa aktiivisesti koronatilannetta ja viranomaisohjeita. Mikäli päivät siirretään etätapahtumaksi, palautetaan päivien osallistumismaksu ilmoittautuneille.