Tutustu Piiaan

Yliopistonlehtori Piia Siitonen

Moi,

Olen Piia ja toimin yliopistonlehtorina farmasiassa. Olen toiminut erinäisissä opetustehtävissä jo pitkän pätkän – kohta kaksikymmentä vuotta – aina kemian ja lääkkeenvalmistuksen laboratoriotyöskentelystä asiakasneuvonnan simulaatioasiakasharjoituksiin. Tällä hetkellä opetan lääkehoitoa, asiakaspalvelua ja -neuvontaa flippaamalla. Vuorovaikutus ja vuorovaikutustaitojen harjoitteleminen onnistuu vallan mainiosti myös verkkovälitteisesti!

Olen helposti innostuva luonne ja olenkin monessa mukana. Opetuksen ja oppimisympäristöjen kehittäminen on lähellä sydäntäni ja koen sen olevan merkityksellinen osa työtäni. Kehittämistyössä on se jännä piirre, että se ei tule koskaan valmiiksi. Aina voi tehdä vielä paremmin. Tosin aina ei tarvitse hötkyillä, ja vähemmän on joskus enemmän. Ytimessä tuleekin aina olla oppimisen mahdollistaminen ja opiskelijoidemme osaamisen ja ammattitaidon kehittyminen. Kuinka saamme opiskelijamme oppimaan parhaalla mahdollisella tavalla? Mitä opetusmenetelmiä kannattaa käyttää, jotta tämä tavoite toteutuu?

Olen aidosti kiinnostunut toimimaan yli oppiaine-, laitos- ja tiedekuntarajojen opetuksen kehittämisessä. Onko sinulla kytemässä jokin ajatus opetuksesi toteuttamiseen tai sen kehittämiseen? Voisinko auttaa sinua ajatuksesi työstämisessä ja toteuttamisessa? Toivottavasti pääsen tutustumaan opetukseesi ja miettimään asioita kanssasi – kuullaan ja nähdään!

Piia Siitonen UEF Connect

Kuva Piia Siitosesta