Kansalliset artikkelit
2020
- Pihlajamäki J, Lindström J. Miten tyypin 2 diabeteksen ehkäisy pitäisi järjestää – Tieteellisestä evidenssistä toteutukseen osana yhteiskuntaa. Duodecim, 2020;136(5):477-8.
2019
- Kolehmainen M, Poutanen K, Absetz P, Karhunen L. Tuuppaamalla terveyttä? Vihjeet vaikuttavat valintoihin. Lääkärilehti 13/2019, vsk74.
- Absetz P, Patja K. (2019). Luokittelun avulla parempia digipalveluja. Suomen lääkärilehti, 17/2019, vsk 74.
- Komonen M. Onko tuuppaus työelämän tuleva trendi? Se voi ainakin ennaltaehkäistä istumatyön vaaroja. Duunitori.fi 09.01.2019.
- Ant-Wuorinen M, Rantala E. Helpoin valinta ratkaisee. Sydän-lehti 08.01.2019.
2018
- Pentikäinen S, Poutanen K. Tietoisia vai tuupattuja ruokavalintoja? Kehittyvä Elintarvike 3/2018.
- Rantala E, Järvelä-Reijonen E, Vanhatalo S. Ympäristö vihjaa ja autopilotti ohjaa: Tuuppaus tueksi käyttäytymisen muutokseen. Ravitsemusasiantuntija 4/2018.
- Tilles-Tirkkonen T, Mäki-Opas T, Vaarama M, Lögren A, Pentikäinen S, Tiitinen S, Ilomäki S, Pihlajamäki J, & Laitinen J. (2018). Uudet toimintamallit hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä. Sosiaalilääketieteellinen Aikakauslehti, 55(4). https://doi.org/10.23990/sa.76541
- Tilles-Tirkkonen T, Lappi J, Karhunen L, Harjumaa M. Absetz P, Pihlajamäki J. Sosioekonomisesti heikommassa asemassa olevien kiinnostus ja mahdollisuudet digitaalisten terveyspalveluiden käyttöön. Yhteiskuntapolitiikka 3/2018.
2017
- Absetz P, Hankonen N. Miten auttaa potilaita omaksumaan ja ylläpitämään terveellisiä elintapoja. Duodecim, 2017, 133, 53-59.
- Pihlajamäki J, Tilles-Tirkkonen T, Männikkö R. StopDia – hanke: Tähtäimessä pienempi tyypin 2 diabetesriski – kaikille. Ravitsemusasiantuntija 3/2017.