Pienet teot -sovellus

Pienet Teot -sovellus

Pienet Teot on web-sovellus elintapamuutosten tekemiseen ja uusien terveellisten tapojen muodostamiseen. Pienet Teot perustuu siihen, että käyttäjä voi valita omaan arkeensa sopivia pieniä tekoja, seurata niiden toteuttamista ja saada palautetta tapojen vakiintumisesta. Se pohjautuu habit-teoriaan ja tutkimusnäyttöön elintapojen ja tyypin 2 diabeteksen yhteyksistä. Sovelluksen toiminnassa keskiössä on niin kutsuttu hyvien elintapojen kirjasto, joka sisältää yli 450 hyvinvointia tukevaa pientä tekoa. Näistä teoista sovelluksen käyttäjä voi valita itselleen sopia tekoja toteuttaakseen niitä arjessa ja seurata niiden toteutumista. Pienet teot -kirjasto on lisensoitu Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen -käyttöluvalla ja on kaikkien saatavilla.

Lataa Pienet teot -materiaali tästä.

Kaavio Pienet Teot sovelluksen toimintaperiaatteesta. Puhelimen näytöllä sovelluksen ikkunat, joissa elintapakirjasto, pienten tekojen valitseminen ja palauteikkuna.

BitHabit-sovellusalusta

VTT:n BitHabit-sovellusalusta on mahdollistaa tapojen muodostamiseen perustuvien sovellusten nopean kehityksen. Sisällönhallintajärjestelmän käyttöliittymän kautta sovelluksen sisällön määrittely ja päivittäminen on helppoa ja sovelluksen ulkonäkö voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan.

 

Selaimen verkkoalusta sovelluksen muokkaamiseen. Valikoita pienten tekojen sisällön muokkaamiseen.

 

 

 

 

 

 

Itä-Suomen yliopiston logo.
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) logo.
VTT:n logo.
Suomen Akatemia logo.
Suomen Akatemia, strateginen tutkimus logo.